Nieuw toeristisch magazine Beleef Westfriesland nu verkrijgbaar!

De lang gekoesterde wens voor een toeristisch magazine voor Regio Westfriesland is werkelijkheid geworden. Met trots kondigen de zeven Westfriese gemeenten, de Westfriese Bedrijvengroep en diverse ondernemers aan dat vanaf 4 april 2024 het gloednieuwe magazine Beleef Westfriesland beschikbaar is!

Het doel van het toeristisch magazine is om bezoekers te informeren over de diverse activiteiten en bezienswaardigheden in Westfriesland. Hiermee hopen de initiatiefnemers dat bezoekers zich meer verspreiden over de regio en een beter beeld krijgen van al het moois dat Westfriesland te bieden heeft.

Jonge gezinnen met kinderen

Beleef Westfriesland richt zich met name op gezinnen met jonge kinderen en 55-plussers. Uit onderzoek is gebleken dat deze groepen de belangrijkste bezoekers van Westfriesland vormen. Het magazine behandelt een scala aan thema’s waaronder musea, evenementen, fiets- en wandelroutes, winkelmogelijkheden en de horeca. Bij elk thema staan handige tips en aanbevelingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van deze doelgroepen. Het magazine verschijnt in een glossy formaat, voorzien van prachtige foto’s, handige lijstjes en inspirerende quotes.

Brede verspreiding

Wethouder Arthur Helling nam het eerste exemplaar in ontvangst. Dit gebeurde tijdens de Regiodag in het Stoommachinemuseum in Medemblik waar alle colleges B&W van Westfriesland samen kwamen. Het magazine Beleef Westfriesland wordt breed verspreid en is binnenkort verkrijgbaar bij alle verblijfsaccommodaties en attracties in Westfriesland, evenals in de kustgebieden van Noord-Holland en Lelystad. Alle betrokkenen kijken uit naar een mooi, succesvol toeristisch seizoen!

Deel dit blog op Social Media

Volg Regio Westfriesland op LinkedIn

De opgaven waar de Westfriese samenleving voor staat zijn fors en de ontwikkelingen gaan snel. Het bundelen van de krachten van de 7 gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in Westfriesland, maar ook met partners daarbuiten, wordt daarom steeds belangrijker en noodzakelijker. Volg Regio Westfriesland op LinkedIn en wees als eerste op de hoogte van die opgaven, ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven en -resultaten.

Agenda

5 september 2024 - Bestuurlijk overleg  VVRE, MADIVOSA

18 september 2024 - Regionale Raadsleden Bijeenkomst

19 september 2024 - Bestuurlijk overleg ABZ

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.