Lokale Ontwikkelingsstrategie Westfriesland is klaar

De Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS) 2023 – 2027 voor LEADER Westfriesland is klaar! Deze wordt ingediend bij de provincie Noord-Holland. De verwachting is dat Gedeputeerde Staten hierover in de loop van oktober een besluit neemt. 

Westfriesland gaat LOS

LEADER is een vijfjarig Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling. Het is speciaal bedoeld voor (kleinschalige) lokale projecten die van belang zijn voor de regio. Om voor deze subsidie in aanmerking te komen, heeft Westfriesland een lokale ontwikkelingsstrategie (LOS) gemaakt. Samen met inwoners, organisaties, bedrijven en overheden uit Westfriesland. Met elkaar hebben we de ambities, doelen en randvoorwaarden voor deze lokale projecten bepaald. Projecten die bijdragen aan een vitaal, beleefbaar en duurzaam Westfriesland.

Nieuwsgierig naar de LOS Westfriesland?

Deel dit blog op Social Media

Volg Regio Westfriesland op LinkedIn

De opgaven waar de Westfriese samenleving voor staat zijn fors en de ontwikkelingen gaan snel. Het bundelen van de krachten van de 7 gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in Westfriesland, maar ook met partners daarbuiten, wordt daarom steeds belangrijker en noodzakelijker. Volg Regio Westfriesland op LinkedIn en wees als eerste op de hoogte van die opgaven, ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven en -resultaten.

Agenda

5 september 2024 - Bestuurlijk overleg  VVRE, MADIVOSA

18 september 2024 - Regionale Raadsleden Bijeenkomst

19 september 2024 - Bestuurlijk overleg ABZ

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.