Overslaan en naar de inhoud gaan

Diner
luisteren printen

Maak jij een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een groot succes? Dan zoeken wij jou!

Regio Westfriesland is op 9 en 10 juni 2020 gastheer van het VNG Jaarcongres. Een onderdeel van het congres is een diner op dinsdag 9 juni 2020. Hiervoor doet de regio een beroep op een gedreven, ervaren ondernemer. Ben jij dat en werk je graag met Westfriese producten én organisaties? Kun jij een origineel diner voor 1600 bestuurders bereiden en serveren? Lees dan de onderstaande documenten en schrijf je in. We ontvangen jouw verrassende idee graag!


Veelgestelde vragen over het diner

De vragen en antwoorden over het diner tijdens het VNG Jaarcongres lees je in onderstaand document. Het document wordt continu aangevuld en opnieuw gepubliceerd.


Informatiebijeenkomst

Maandag 9 december 2019 is er een informatiebijeenkomst over het VNG-Jaarcongres, diner en de opdracht. Jij bent (of jullie zijn) van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Je kunt al je vragen stellen en we kunnen in gesprek gaan over het congres. De informatiebijeenkomst is 9 december om 13.30 uur in het Statenlogement (Statenpoort) in Hoorn. In de uitnodiging vind je alle informatie over de bijeenkomst.

Ben jij erbij? Leuk, we ontmoeten je graag! Stuur wel nog even een e-mail naar gemeente@hoorn.nl o.v.v. Informatiebijeenkomst VNG-Jaarcongres om je aanwezigheid kenbaar te maken.