Doe mee met de Dag van Westfriesland op woensdag 6 maart 2024

Woensdag 6 maart 2024 vindt voor de tweede keer de Dag van Westfriesland plaats. Op deze dag willen Regio Westfriesland en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) zichtbaar maken wat er allemaal gebeurt om met elkaar Westfriesland sterker, mooier en aantrekkelijker maken. De organisaties roepen ondernemers, organisaties en inwoners daarom op om juist op deze dag met hun lucratieve samenwerkingen, nieuwe initiatieven en officiële tekenmomenten naar buiten te treden.

Trots op regio

7 maart dit jaar vond de eerste Dag van Westfriesland plaats. Op die dag werd onder andere de doorstart van de Talent Academy bezegeld en ondertekenden gemeenten, ondernemers en de WBG het Waterstofconvenant. De dag werd afgesloten met het Groot Westfriesland Debat in Grootebroek, aan de vooravond van de provinciale verkiezingen. De organisaties willen van de Dag van Westfriesland een jaarlijks terugkerende traditie maken. Door te laten zien waar de regio goed in is, waar de regio voor staat en waar de regio naartoe wil. En daarmee de trots op Westfriesland uitdragen. Dit onder het motto ‘de kracht van het collectief’.

Meld je aan!

Dus ondernemers, organisaties en inwoners, komt er voor jullie een samenwerkingsinitiatief of officieel tekenmoment aan waarmee Westfriesland nog een stukje aantrekkelijker wordt? En dat het waard is om in de spotlights te worden gezet op woensdag 6 maart 2024? Meld je dan aan! Stuur een mail naar netwerkregisseur Harrald Snater h.snater@hoorn.nl. Ook kleine initiatieven en gebeurtenissen zijn welkom! 

Deel dit blog op Social Media

Volg Regio Westfriesland op LinkedIn

De opgaven waar de Westfriese samenleving voor staat zijn fors en de ontwikkelingen gaan snel. Het bundelen van de krachten van de 7 gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in Westfriesland, maar ook met partners daarbuiten, wordt daarom steeds belangrijker en noodzakelijker. Volg Regio Westfriesland op LinkedIn en wees als eerste op de hoogte van die opgaven, ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven en -resultaten.

Agenda

6 juni 2024 - Bestuurlijk overleg  VVRE, MADIVOSA

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.