Dag van Westfriesland (6 maart) in Oorlogsmuseum Medemblik

De Dag van Westfriesland vindt op 6 maart 2024 plaats. Gastlocatie is het Oorlogsmuseum in Medemblik. Zo’n 8 samenwerkingsinitiatieven worden hier ’s middags in de spotlights gezet. Voor een tekenmoment, onthulling, bekendmaking en/of viering. Naast de presentatie van de initiatieven, is er een talkshow. De ambitie van Regio Westfriesland om te behoren tot 1 van de aantrekkelijkste regio’s van Nederland staat hierin centraal. Bestuurders vanuit de 7 Westfriese gemeenten, initiatiefnemers, vertegenwoordigers van verschillende organisaties en Westfriese jongeren gaan met elkaar in gesprek over wat al is bereikt en wat nog nodig is voor deze ambitie.

Trots op Westfriesland
Dit is de 2e keer dat Regio Westfriesland samen met de Westfriese Bedrijvengroep de Dag van Westfriesland organiseert. Op deze dag staat de samenwerking tussen verschillende organisaties centraal. Samenwerkingen die Westfriesland sterker, mooier en aantrekkelijker maken. Hans-Peter Baars, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep en initiatiefnemer van de Dag van Westfriesland: ‘Het is een dag waarop we trots op Westfriesland mogen zijn. Door te laten zien wat we hebben gedaan, nu doen én in de toekomst willen om de regio nog aantrekkelijker te maken. Dat allemaal onder het motto ‘de kracht van het collectief’.  

Meer weten over de Dag van Westfriesland? Stuur een email naar netwerkregisseur Harrald Snater, h.snater@hoorn.nl

Deel dit blog op Social Media

Volg Regio Westfriesland op LinkedIn

De opgaven waar de Westfriese samenleving voor staat zijn fors en de ontwikkelingen gaan snel. Het bundelen van de krachten van de 7 gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in Westfriesland, maar ook met partners daarbuiten, wordt daarom steeds belangrijker en noodzakelijker. Volg Regio Westfriesland op LinkedIn en wees als eerste op de hoogte van die opgaven, ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven en -resultaten.

Agenda

5 september 2024 - Bestuurlijk overleg  VVRE, MADIVOSA

18 september 2024 - Regionale Raadsleden Bijeenkomst

19 september 2024 - Bestuurlijk overleg ABZ

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.