Bhartie Brandsma: kwartiermaker Regio Deal NHN voor Regio Westfriesland

Om Regio Westfriesland goed aan te sluiten op de Regio Deal Noord-Holland Noord is Bhartie Brandsma als kwartiermaker aangesteld. De kwartiermaker is de linking pin tussen het programmabureau, ingericht voor de Regio Deal, en Regio Westfriesland.

Bhartie: ‘Ik ben al geruime tijd in een adviserende rol betrokken bij de Regio Deal en zag meerdere keren de vraag naar de rol van kwartiermaker voorbijkomen. Pas op het laatst kwam bij me op om mijn hand op te steken hiervoor. Dat heb ik gedaan en ik heb nu de geweldige mogelijkheid om de Regio Deal NHN dichtbij Regio Westfriesland te brengen en te houden. We hebben een doel voor ogen en de weg ernaartoe ontwikkelen en ontdekken we werkende weg! Op expeditie 😊. In een omgeving dat nog ‘ontworpen’ moet worden. Een werkwijze dat me past als een handschoen.

Partijen samenbrengen, hoog-over concepten, beelden en doelen bedenken én deze praktisch vertalen. Daar ligt mijn passie. Ik ben een strategische doener die niet perse volgens de gebaande paden denkt en werkt. Heb je ideeën, vragen of voorstellen, mail bbrandsma@opmeer.nl of bel 06 2316 2161.

Deel dit blog op Social Media

Volg Regio Westfriesland op LinkedIn

De opgaven waar de Westfriese samenleving voor staat zijn fors en de ontwikkelingen gaan snel. Het bundelen van de krachten van de 7 gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in Westfriesland, maar ook met partners daarbuiten, wordt daarom steeds belangrijker en noodzakelijker. Volg Regio Westfriesland op LinkedIn en wees als eerste op de hoogte van die opgaven, ontwikkelingen en samenwerkingsinitiatieven en -resultaten.

Agenda

5 september 2024 - Bestuurlijk overleg  VVRE, MADIVOSA

18 september 2024 - Regionale Raadsleden Bijeenkomst

19 september 2024 - Bestuurlijk overleg ABZ

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.